Nytt

från Lars Winnerbäck! Det gillar vi =D



Fast jag vart riktigt förvånad. Känns som en ny stil, lite håkan över det faktiskt ;) Helt annat än Daugava, hoppas skivan är bra som kommer 21 september!

Aja skolan har iaf kommit igång på riktigt på två dagar! Ingen mjukstart här inte :( Klara och jag funderade över hur många gånger vi har hört "Nu går ni i nian!" jo vi vet.
Menmen det är bara att kämpa på, har ju inget val. Inte långt kvar till nattorientering och prao, man får ha nått att  se fram emot helatiden så känns det inte så oändligt längt!

19 augusti

Jaha då var första dagen avklarad då, faktiskt en riktigt trist dag. Där fick man sitta på sin plats och höra mentorn prata i 1,5 timma! Lapp efter lapp efter lapp... Aja kul att träffa alla ialla fall =)


Slutade ju sen klockan 10 så så farligt va det ju inte, fast jag kom inte hem förrän 5 i 11! Men vi i gatan är ju vana att bli hemskjutsade sist.

Efter skolan var jag hemma med bror en stund, sen tog jag cykeln ner till byn för att träffa Isabel och Klara. Glass när solen skiner är ju aldrig fel =)

Nu ska jag käka sen blir det väl troligen friidrott som står på förjämnan nu för tiden!


haha, ja tänk att vara bäst i världen..

Övrigt så vår andra dator pajat så jag kommer troligen inte ha så mycket bilder på ett tag.  Hade bäst =D


Det bästa som kunde hända

har hänt! Detta år kommer jag att få sova 20 minuter längre! Bussen går nu 20 i 8, nästan sovmorgon! =)

Hos bella vart det mest prat om allt mellan himmel och jord, promenad och godismys =)





Imorgon börjar som sagt skolan igen, sista året nu, kämpakämpa. Jobbigt, men det ska det nog gå.. 

Imorgon ser vi fram emot 20+ =D sommar igen!

Förlåt

att jag aldrig uppdaterar längre, nu på sommaren känns det aldrig som om jag har tid, eller det kommer alltid något annat. Kommer bli bättre nu på hösten när skolan börjar också.

Brännbollen var kul men tyvärr ingen vinst för gatan detta år heller ;) haha. Efter det skyndade jag hem och duschade, sen till bella och vidare till adolfberg =) Var jättekul och görs troligen om redan om ett par veckor :D


Bella o Ida och sen kom Matilda =)

Igår morse åkte jag hem en sväng sen ner till finnerödja för att jobba det sista, blir bara tråkigare och tråkigare men har man Lasse och Håkan i lurarna så går ju det mesta :)

Idag har det inte hänt mycket har sovit över 13 timmar så jag är ganska utsövd nu :) Ska packa klart det sista, åker till laxå med Isabel och Bella om en stund. Sista dagen på sommarlovet imorgon =(

byebye =)

Fredag

Nu i slutet av sommaren fick jag ett sommarjobb av min mosters man, att fixa iordning utanför en lokal han äger nere i finnerödja. Har hållit till där de två senaste dagarna, känner mig skit duktig!


haha, ja det är faktiskt inte så tråkigt som jag trodde, dock kanske inte är mitt framtida yrke..

Nåja, ska ner en stund imorgon med, men inte så länge för senare börjar ju den kända finnerödjabrännbollen, som jag såklart inte missar! Vi i gatan satsar ju på vinst, eller vad säger du lagledaren? 
På kvällen blir det brunnsparken med brudarna :D

Såklart glömer jag ju inte min käre vän Klaras fördelsedag, grattis på femtonårsdagen! :)



Annars är det nog inget annat, måste försöka bli klar med detta jobb nu innan veckan är slut, sen börjar ju skolan på onsdag, något som både känns roligt och tråkigt. Första dagen brukar va kul, att träffa alla men sen när man kommer in på det gamla vanliga får man börja räkna ner till höstlovet..

Nu måste jag göra mig klar, klockan ringer klockan sju även imorgon! suck..


Tisdag

Hej igen, nu sitter jag i sannas lägenhet i örebro, nu ska jag snart packa iordning och gå till tåget.

Har sovit här i två nätter, och vi har fixat massvis i lägenheten, nu är det inte långt kvar till att varenda liten låda är skinande ren! Igårkväll åkte vi till marieberg en stund fast jag hittade nästan inget, sen vart  det hem och se på Beck =)

Idag är min familj på kusten så jag har bjudit hem dennis :)

Nu måste jag göra mig klar, ha det bäst

Välkommen värmen!


Jag har varit med familjen Perssons på sjön dom två senaste dagarna =)







Igårkväll åkte jag till Klara och Emma, blev film, prat och en hel del skratt :D

Dagens kväll har spenderats med släkten vid Sjötorp. Kusin vitamin har ju fyllt år!





Nu ska jag sova, ha det gott :) och  glöm inte solkrämen imorgon, ska bli 30 grader!

Äntligen

ska jag uppdatera!

Kom hem från skärgården i fredags, då åkte jag direkt till Isabel och har spenderat dagarna med henne ända sen dess, Ida har varit här också =)

Nu kommer ialla fall lite bilder..











puss

RSS 2.0